Za dobar provod ni Beograd nije daleko ! Zato preporuka za večeras je Splav Freestyler.

PETAK 06. Jul
RnB Dance Hall
Ušće bb
Beograd, Novi Beograd
Kada se pomisli na provod u Beogradu, jedan od prvih splavova kojih će se mnogi setiti upravo jeste splav Freestyler.
Karakterističan enterijer, vrhunski kokteli, koncept provoda koji je postao sinonim za beogradsku zabavu uspeli su da transformišu čitav deo grada i stvore ono što danas nazivamo ,,beogradskim splavovima”.

Splav Freestyler je otvoren pre više od jedne decenije na Savskom keju. Vrlo brzo nakon otvaranja zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije koja je vladala na splavu splav je zauzeo jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.
Ne samo što je uspeo da Beograđane spusti do reke na jedan drugačiji način koji je tek bio u povoju, već je lepotom enterijera i kvalitetom usluga postao obavezna destinacija za turiste i ljude željne najboljeg noćnog provoda u regionu.

Gde se nalazi splav Freestyler

Splav Freestyler se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Ušće bb, blizu samog ušća Save u Dunav. Koliko su mostovi na Savi i Dunavu karakteristični za jedan grad na rekama kao što je Beograd, toliko je upravo Freestyler stvorio asocijaciju koju ljudi imaju kada na našu prestonicu pomisle.

Tekst i foto beogradnocu.com