„Bašta“ se nalazi u samom centru Loznice, na kružnom toku, u robnoj kući „Jadar“. Poseduje novu kamin-salu, idealnu da u njoj ručaš s porodicom ili prijateljima. To je luksuzno opremljen prostor na prvom spratu, odvojen od „Bašta“ kafića. U kamin-sali može udobno da se smesti do 50 osoba. Uz muziku za opuštanje uživaćeš u gastronomskim čarolijama.
U „Baštu“ možeš da skokneš i na najbolju kafu u gradu. To za kafu nije fraza: nema dana da neko od gostiju ne priđe šanku da kaže da imamo vrhunski espresso, caffe latte, macchiato… „Bašta“ ima najnoviju barcaffe mašinu, prvu u Loznici, rolls royce među kafematima.
„Bašta“ je nastala od brenda „Džemara“, koji se vezuje za planinsko selo Kržavu i pogon za proizvodnju organskog džema. U sklopu restorana postoji „Džemara dućan“ gde možeš da kupiš „Džemara“ specijalite i poneseš nekome kao dar u specijalnom poklon-pakovanju.
Kada ste poslednji put jela palačinke sa džemom koji se krčkao na smederevcu? Kada ste pili domaći sok od zdravog, planinskog voća?
Kuvari spremaju mirisnu hranu od proizvoda sa sela: ćevape sa pečenim paprikama i kajmakom, sarmu, potaže, burgere, domaćinsku pizzu… Tu su i „Bašta“ kolači sa domaćim malinama, borovnicama, višnjama…
Nalazi se u samom centru, na kružnom toku. Ako se pitaš gde ćeš da ostaviš auto, imamo parking sa auto-perionicom.
Iz „Bašte“ izlazite siti i srećni. Dobro nam došla!
Čekamo te svakog dana od 7.30 do 22.30 h (nedeljom od 8.00 h).
Rezervacije se vrše na telefon 069 659 465.